danske angriber ikke fik normal


Sergio Aguero blevet udelukket fra at spille i op til 10 uger


Arsenal Trøje, Arsenal Trøjeraguero pådrog sig en højre billig fodboldtrøjer søndagens holdpræsentation

Bare få dage efter, at Barcelona meddelte, at Lionel Messi ville forlade klubben, er den nye signering Sergio Aguero blevet udelukket fra at spille i op til 10 uger.
Aguero pådrog sig en højre lægskade i søndagens træningssession, før Messi holdt en afskedstale på Camp Nou, efter at Barca ikke var i stand til at skrive ham til en ny kontrakt. Messi forventes at slutte sig til Paris Saint-Germain som en gratis agent.
arsenal trøje Den tidligere Manchester City-forward blev scannet mandag morgen, og Barca meddelte, at Aguero ville være ude i op til 10 uger, selvom klubkilder har fortalt ESPN, at de er håbefulde, at han er tilbage om otte.
Barca, der starter LaLiga hjemme mod Real Sociedad på søndag, er stadig uden angriberne Ansu Fati og Ousmane Dembele, og Agueros skade kan få Barca til at genoverveje deres sommermarked.
arsenal trøjer Martin Braithwaite, der startede i søndags, forventedes at være på vej ud af Camp Nou, efter at den danske angriber ikke fik normal spilletid i sidste sæson, men han er nu sandsynligvis ved med at blive.
napoli trikot Barcelona har stadig Antoine Griezmann, der var forbundet med den tidligere klub Atletico Madrid i sommer. Den franske landmand scorede 20 mål og lavede 12 flere i 51 kampe i sidste sæson.
Sommerunderskrivelsen Memphis Depay har lyste på forsæsonen, og den hollandske international modtog en varm modtagelse af Barca -fans under søndagens holdpræsentation.

matchtröjor fotboll

Maglie Calcio a poco prezzo