billiga fotbollströjor


De misslyckades med att rekrytera en


Inter Milan Tröja, Italien Tröja Barnde misslyckades med att fotbollströjor tradera deras bundesliga-lag

Georginio Wijnaldums avgång i sommar har fått många att ifrågasätta om Liverpool har djupet på mittfältet för att ta sig an en stark titelutmaning. De misslyckades med att rekrytera en ersättare i transferfönstret och förlitar sig nu på några tidigare underpresterande för att kliva upp.
Wijnaldum anslöt till Paris Saint-Germain i juni gratis efter att inte ha skrivit på en kontraktsförlängning med de röda, han gick med i Ligue One-klubben på ett treårskontrakt.
Den nederländska landslagsmannen gjorde 179 ligamatcher för Liverpool under en femårsperiod i klubben.
Inter Milan Tröja 30-åringen vann Premier League, Champions League, UEFA Super Cup och FIFA Club World Cup medan han spelade i Merseyside.
Wijnaldum var en avgörande del av Jurgen Klopps sida, med hans vilja att arbeta hårt och vara en närvaro i båda boxarna vilket gjorde honom till ett av de första namnen på laglistan – under Liverpools titelvinnande säsong gjorde han 37 matcher.
Nu utan Wijnaldum finns det en känsla av att Klopp behöver ytterligare en beprövad mittfältare för att kunna konkurrera med Manchester City, Manchester United och Chelsea.
Italien Tröja Barn Det kan dock ha uppstått en möjlighet för Liverpool att förvärva tjänsterna av en direkt ersättare, Franck Kessie från AC Milan.
För närvarande litar Klopp på Thiago Alcantara, Curtis Jones, Naby Keita, James Milner och Alex Oxlade-Chamberlain för att sömlöst komma in på tremannamittfältet tillsammans med Fabinho och Jordan Henderson.
I de röda" senaste två matcherna har Harvey Elliott också spelat i mitten av parken och använts som en offensiv mittfältare där han har imponerat.
Den tidigare Fulham-forwarden skrev på ett långtidskontrakt med de röda i juli och baserat på de senaste händelserna har Klopp uppenbarligen stora förhoppningar på engelsmannen.
Å andra sidan har Keita och Thiago båda blivit underväldigade sedan de kom till Anfield från deras Bundesliga-lag.

Polen Drakt Barn

Maglie Calcio Portogallo