fotbollströjor

kommer bara att ytterligare drivaThomas Tuchel har presenterats

blues -chefen har prioriterat fotbollströjor rea ordinarie under lampard


Chelsea -chefen Thomas Tuchel har presenterats för en idealisk transfermöjlighet från Bayern München. Blues -chefen har prioriterat att signera en anfallare och en försvarare genom att gå in i sommarfönstret.

Bayern München har gett Chelsea en transfermöjlighet som Tuchel är mycket intresserad av.

Blues har sett sin form flyga under den tyska tränaren sedan han tog över från Frank Lampard i januari.

De var nionde under klubblegenden men är nu trea och är favoriter att landa en topp fyra i Premier League fotbollströjor barn.

Chelsea nådde också FA -cupfinalen, bara för att förlora mot Leicester i finalen, medan de kunde vinna Champions League senare denna månad när de möter Manchester City.

Blues har skärpt sin läckande backlinje från Lampard-dagarna men den tidigare Paris Saint-Germain-tränaren är inte nöjd.

Tysklands internationella är fortfarande ett av målen som Tuchel skulle vara intresserad av att ta till Stamford Bridge maillot foot pas cher.

Bayern kan sälja Sule för att samla in sina egna överföringsmedel när de ser ut att fräscha upp sin trupp billiga fotbollströjor.

Trots Jerome Boateng och David Alaba på väg ut ser Sules tid i München ut att ta slut.

Hans kontrakt har ett år kvar och förlorar honom hellre för ingenting, Bundesliga -mästarna vill betala någon form av avgifter för hans tjänster.

Ankomsten av Dayot Upamecano kommer bara att ytterligare driva honom ner i hackningsordningen, med Lucas Hernandez som också hoppar före honom.

Om den tidigare Hoffenheim -stjärnan signerar för Chelsea skulle det troligtvis innebära slutet för Kurt Zouma - som var första lagets ordinarie under Lampard.

goedkope voetbalshirts
Goedkope voetbalshirt
fotbollströja barn eget tryck