Fotballdrakter
kanskje rive opp sitt lagark


Chelsea Ace Kai Havertz har gitt Thomas Tuchel noe


Juventus Drakt, Real Madrid Drakt, Billige Fotballdrakterden tyske var i fin form som kjøpe fotballdrakter på nett opp til tuchel å ringe

Chelsea Ace Kai Havertz har gitt Thomas Tuchel noe å tenke på forkant av det andre benet mot Real Madrid neste uke i Champions League. Den tyske var i fin form som Blues Beat Fulham.
Chelsea Boss Tuchel må kanskje rive opp sitt lagark mot Real Madrid neste uke etter en strålende ytelse fra Havertz.
Tysklands internasjonale savnet mot Los Blancos for det første benet i Champions League på Alfredo Di Stefano Stadium i forrige uke.
juventus drakt I stedet ble Christian Pulisic og Mason Mount gitt Nod sammen med Timo Werner - og planen var sikkert for å starte trioen igjen på Stamford Bridge for returbenet.
Kampen mot Fulham på lørdag ville ha vært en uvelkommen anledning til Tuchel, som roterte tungt for å unngå skader på slike som Jorginho, Pulisic og N'Golo Kante.
Men det han ville ha vært vitne til, må sikkert spille en rolle i hans tenkning når han heter at han starter XI mot Real Madrid etter en fin ytelse fra Havertz.
Den tidligere Bayer Leverkusen-stjernen hadde bare to i Premier League før kampen, men han doblet det med lørdag kveld med en strålende brace.
real madrid drakt Den første kom fra en mesmerisk berøring fra Mason Mount, som plukket ballen fra himmelen med ekstrem eleganse før han spilte gjennom sin tyske lagkamerat.
Og den andre var lik, denne gangen Havertz selv med den delikate kontakten før en sløvet en-to med Werner, rullet ballen under Alphonse Areola.
Det har vært en tøff første sesong for den 21 år gamle, et utsikter, selv han ville være enig med etter å ha kommet med en slik forventning.
billige fotballdrakter Spiller i en falsk-ni posisjon, er Havertz nå det foretrukne valget over de mer tradisjonelle streikene Tammy Abraham og Olivier Giroud.
Aachen-fødte stjernen har rammen av en målmann, men teknikken til en spiller mye mer diminutiv, og til og med en aura av Dimitar Berbatov med sin silkeaktig, nesten lat, ferdighet.
Til slutt bosatte de seg for en 1-1-tegning med et viktig mål - men det kunne være en følelse av "hva om?" Kom onsdag kveld hvis de ikke klarer å gjøre det til finalen.
Havertz har vist at hans ro i slike situasjoner kan vise seg å være pivotal og han viser form av en mann til slutt i tillit - nå er det opp til Tuchel å ringe.

l maglia napoli
liverpool drakt
FC barcelona drakt
Maglie Calcio a poco prezzo
køb fodboldtrøjer
ronaldo drakt
Maglie Calcio A Poco Prezzo
maglie liverpool
magliette calcio poco prezzo
billige fotballdrakter
billige fotballdrakter